torsdag, september 20, 2007

Resan

Nu är vi framme! Äntligen!

Vi skulle ju flyga Stockholm - Philadelphia - San Diego. Första flygningen gick utmärkt! M var superduktig och sov en stund och gick att underhålla resten. Dock hade jag förträningt hur tråkigt det är att flyga så länge...

Sen när vi kom till Philadelphia gick vi igenom tullen, hämtade vårt bagage och gick igenom säkerhetskontrollen igen. Sen var det inte så lång tid tills vårt flyg skulle gå. När vi väl var ombord sa piloten att det var något fel som en mekaniker skulle titta på. Det skulle förhoppningsvis bara ta några minuter... Men vi anade ju oråd. Det planet skulle ju ha gått kl 16 (lokal tid). Vi fick vänta och vänta. Etfer ett tag gick de flesta av planet och till sist även vi. Kl 20 så sa de att planet inte skulle gå och det reservplanet de hade fixat fram inte kunde flyga heller eftersom det inte fanns några flygvärdinnor. Så de fick vi ta in på hotell. Vi kom väl dit kl 21.30. Men då hade M sovit ett bra tag på flygplatsen eftersom då var ju kl 03.30 svensk tid...

Sen var det bara upp tidigt för att åka tillbaka till flygplatsen. Planet gick kl 7. Fast inte till San Diego utan vi fick åka via Phoenix... Men till sist kom vi fram till San Diego!

M har verkligen varit strålade duktig!

Vi la oss ganska tidigt i går kväll allihopa. Typ kl 18 och sov ända till kl 5. Och det får väl anses helt ok med tanke på att tidsskillnaden är -9 timmar. Vi får väl se hur det går i fortsättningen.

Nu ska vi packa upp lite inann jag och M går och kollar in lekpaken!

6 kommentarer:

  1. Vilken jobbig resa, era stackare! När man flyger med småttingar så vill man ju verkligen att allt ska gå smidigt - tur att det ändå verkar ha gått ganska bra med M.

    SvaraRadera
  2. Jo, det kändes ju lite trist att det blev så mycket försening. Men M ver ju himla duktig!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Kul att ni äntligen är framme! Ser fram emot att läsa om era vidare äventyr. Ha det så gott! /Katja

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Katja: Kul att du kollar!
    Maud: Och du också!

    SvaraRadera