fredag, mars 21, 2008

Annat påskhus

Här brukar vi fira påsk! Med ett obligatoriskt besök hos kalvarna och korvgrillning i solen nån lunch.


(Bilden är från påsken 2006, när M var ganska ny.)

4 kommentarer:

  1. Man kan nästan tro att ni längtar hem... ;-)

    Är mest kallt och jäkligt här så njut !

    Vi har flyttat in i vår nya lägenhet nu, jätteskönt. Flytten gick kanonbra.

    SvaraRadera
  2. Anders: Nja, påsken är ju ganska mysig. Och lite längtar man ju efter släkt & vänner... Men vädret känns som vi är ganska nöjda med idag, 26 och soligt! Har varit en sväng på stranden och kollat på alla surfare. Sen träffade vi påskharen...

    Skönt med flytten!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Nu är vi hemkomna efter det sedvanliga påskfirandet på Skållbo. Allt var som vanligt utom att ni inte var där :(. Vi saknade er.

    Här hemma är det vårlikt men där på Skållbo var det full vinter. Det var alldeles vitt och så snöade det. Såg ut mer som jul än påsk.

    Påskmiddagen var som vanligt. Massor av mat. Trots att pappa glömt ta med tre kassar mat från matkällaren på Zenitv. He he... Vi hade nog klarat oss ändå. Men pappa och Göran åkte för säkerhets skull och kompletterade.

    Påskaren hade varit på vinden som vanligt. Mamma åkte dit på en riktig klassiker. Längst ner i smörkärnaren. Men hon tittade inte. Tyckte nog att det var för uppenbart :) Så hon hittade sitt sist.
    Jag hade övat lite med Jonas hemma hos oss först. Han skötte sig bra och hittade sitt fort. Trots att det ju faktiskt var första påsken som han var på plats.

    Det obligatoriska besöket i Gålarmora var lyckat. Tove tyckte att kossorna var spännande. Särskilt kalvarna tror jag. Han hade flera stycken. Ett tvillingpar. Och så var det en som var så liten så liten. Som bara var tre dagar.

    Vi längtar efter er!
    Kram L

    SvaraRadera
  4. L: Ja, mat brukar det ju inte vara nån brist på ;-) Men tre kassar kanske märks... Hi, hi!

    Var det haren som hade varit där då? Inte tuppen?
    Vilken tur att inte Jonas hittade sitt sist så han vill fira påsk mer där!

    Kram!

    SvaraRadera