söndag, januari 10, 2010

Hårda livet

Nu alldeles snart börjar det hårda livet! Då båda föräldrarna ska jobba samtidigt. De senaste 4 åren (lite drygt) har vi ju turats om att jobba. Visserligen jobbade vi ju båda två när vi var i San Diego men då jobbade jag ju så lite och på distans.

Men imorgon så skall båda barnen gå på förskola. Och P.

Så eftermiddagen har ägnats åt att märka kläder och leta reda på kläder som ska tas med. M har ju haft ett ganska långt jullov. Men äntligen ska han få gå dit imorgon! Han har längtat!

Sen när F är inskolad ska vi ju jobba båda två. Och lämna och hämta våra barn på förskolan. Tidigare har ju alltid den som varit föräldraledig lämnat och hämtat. Så det lär väl ta ett litet tag innan vi allihopa får kläm på hur vi bäst lägger upp det hela.

Ett helt nytt liv! eller?

2 kommentarer:

  1. Nä... Det är inte nåt hårt liv. :-)

    När vårt första barn skulle börja på dagis var det många olyckskorpar som kraxade om att det skulle bli såå jobbigt. Som vanligt blir det ju vad man gör det till och med lite eftertanke och planering funkar det utmärkt.

    SvaraRadera
  2. Såklart blir det vad man gör det till! Men det är en liten omställning. Nått lite nytt, som sagt kräver lite mer planering.

    SvaraRadera