tisdag, november 24, 2015

Halloween 2015 - långt senare

Alltså jag vet att det är cirka tusen dagar sedan halloween! Men eftersom jag använder den här bloggen för att dokumentera lite vad som händer, vad vi gör, så kommer några bilder från vår halloween-tillställning 2015.

Och det är ju inte som att vi precis tog ned de sista halloween-dekorationerna... Eller det kanske var precis det vi gjorde i helgen och satte upp lite ljus på vår gran (dock kunde vi hålla oss från de mer typiska advents-grejerna så det får vi väl göra i helgen.)?

Ja, ja här kommer lite bilder från vår halloween-tillställning. Förra året hade vi ingen och då lovade jag ju barnen att vi skulle ha det nästa år - och nu var det nästa år. Vi var 22 personer här hemma och det var 36 (!) barn som ringde på och fick godis. Då räknade jag inte in våra gäster.

F och N. N var väl den enda som var utklädd till någonting som inte var hemskt. Och egentligen tycker ju jag att man inte alls behöver vara ruskig på halloween.Själv hade jag målat mig lite i ansiktet, hade en krage och sedan hade jag bearbetat mitt hår en aning. Tyvärr fick jag inte riktigt till någon bra bild av håret för det blev ganska stort. Och det tog en lång stund att reda ut det sent på kvällen. Men det var det värt! Det kan ha hänt att jag fick försöka ropa in några barn som ringde på dörren: -"Men kom tillbaka så får ni godis." De blev lite förskräckta när vi gjorde rök med rökmaskinen och sedan öppnade jag och såg ut så här...Så klart hade vi gjort en pumpa!


M hade fått ett sår.

Vi serverade piroger och varmkorv och sedan kladdkaka med spöken men det blev det inga bilder på. Vi hade ju så klart dragit fram våra vanliga spöken (som är lika gamla som F!) där ute och spindelnät i taket här inne. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar